fbpx

Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρεία Μπουτσάκης Φώτης, εφεξής αποκαλούμενη Marketup Greece, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και Διαδικτύου. Λειτουργεί από 01/5/2018 και παρέχει web σχεδιασμό, σχεδιασμό και ανάπτυξη τεχνολογιών πληροφορικής για εφαρμογές και υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Εάν ο χρήστης διαφωνεί με οποιονδήποτε ή με όλους τους όρους χρήσης του ιστότοπου, των υπηρεσιών ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, πρέπει να αποφύγει τη χρήση του, διαφορετικά δηλώνει ότι έχει αποδεχθεί άνευ όρων όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Η Marketup Greece λειτουργεί υπό την ευθύνη της εταιρίας Boutakakis Fotios Georgios, με αριθμό φορολογικού μητρώου: 118907647, που βρίσκεται στην οδό Θερίσου 1, Ηράκλειο, PC 71500. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2811 11 7281.

Η προστασία των δεδομένων των καταναλωτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας Σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο της ελληνικής όσο και της κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας . Προσωπικά δεδομένα. Κάθε μελλοντική αλλαγή σε αυτό το κανονιστικό πλαίσιο υπόκειται στην παρούσα σύμβαση. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες και υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά από ρητή συγκατάθεσή σας και αφού λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό 679/2016 GDPR. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο του νόμου, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνολογικές διαδικασίες, προηγμένο τεχνικό εξοπλισμό και λογισμικό.

Οι επισκέπτες και οι χρήστες των υπηρεσιών αυτού του ιστότοπου κατά την περιήγηση στις ιστοσελίδες του μπορεί να υποχρεούνται να παρέχουν οικειοθελώς πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με αυτά για να εγγραφούν για υπηρεσίες, να κάνουν παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών, να λάβουν ενημερώσεις και να απολαύσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Marketup.gr. Οι προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται από εμάς μόνο εάν εγγραφείτε για τις υπηρεσίες μας ως μέλη και περιορίζεστε στο πλήρες όνομα, τη διεύθυνση (δρόμος, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), έναν αριθμό τηλεφώνου επαφής και στοιχεία χρέωσης (ΑΦΜ). Ταυτόχρονα, ζητάμε πληροφορίες όπως έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου (σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας). Συμφωνείτε ρητώς με τη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών δεδομένων, χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να την τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 7 του 679/2016 ΕΕ). Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο. Παρακαλούμε να επανεξετάζετε τους παρόντες Όρους από καιρού εις καιρόν για οποιεσδήποτε αλλαγές, καθώς η συνεχιζόμενη συμμετοχή σας στις Υπηρεσίες μας υποδηλώνει ότι αποδέχεστε τυχόν αλλαγές σε αυτές.

Τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα, με τις εξαιρέσεις που προβλέπονται από το νόμο. Τα προσωπικά δεδομένα (απλά και ευαίσθητα), σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 1 του κανονισμού 679/2016 της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είναι: κάθε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί («πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα»). το αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να επαληθευτεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό, όπως ένα όνομα, αναγνωριστικό αριθμό, δεδομένα θέσης, ηλεκτρονική ταυτότητα ή ένας ή περισσότεροι παρά γονείς ειδικοί για τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, πνευματική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του ατόμου. Τα απλά προσωπικά δεδομένα είναι όλα μη ευαίσθητα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών-χρηστών είναι κάθε πράξη ή σειρά ενεργειών που πραγματοποιούνται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η εγγραφή, η οργάνωση,δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή αλλαγή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, μετάδοση, διάδοση ή διάθεση, σύνδεση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή (σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 2 του κανονισμού 679/2016 ΕΕ). Η επεξεργασία δεδομένων χρήστη από την εταιρεία μας είναι εμπιστευτική. Η εταιρεία μας λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την προστασία τους από τυχαία ή μη εξουσιοδοτημένη καταστροφή, τυχαία απώλεια, παραβίαση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και οποιαδήποτε άλλη μορφή ακατάλληλης επεξεργασίας.

Η Εταιρεία, με βάση την αρχή της νομιμότητας, της αντικειμενικότητας, της ακρίβειας, της διαφάνειας, της ακεραιότητας και της εμπιστευτικότητας, τον περιορισμό του σκοπού, την ελαχιστοποίηση και τον περιορισμό της περιόδου αποθήκευσης, επεξεργάζεται τα δεδομένα των χρηστών, τα οποία αποκτά νόμιμα και διατηρεί σε αρχείο , που υπόκειται αυστηρά στον νόμο (άρθρο 5 του Κανονισμού 679/2016), μόνο με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων. Η Εταιρεία δηλώνει ότι διεξάγει νόμιμη επεξεργασία δεδομένων χρήστη τα οποία συλλέγει με νόμιμο και νόμιμο τρόπο για συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και η οποία επεξεργάζεται με νόμιμο και νόμιμο τρόπο για τους σκοπούς αυτών των σκοπών.

Οι σκοποί που δικαιολογούν τη διεκπεραίωση είναι, μεταξύ άλλων, η εκτέλεση των εντολών των χρηστών σε αυτόν τον ιστότοπο, οι πληροφορίες που ζητούν οι χρήστες μέσω ενός ενημερωτικού δελτίου και η πιο αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών της Εταιρείας σε αυτούς. Η επεξεργασία περιορίζεται στον αυστηρότερο βαθμό, χωρίς να συλλέγονται περισσότερα δεδομένα από αυτά που απαιτούνται πάντοτε για τους σκοπούς της επεξεργασίας, είναι ακριβή και, όπου χρειάζεται, επικαιροποιείται και διατηρείται σε μορφή που επιτρέπει τον προσδιορισμό των υποκειμένων τους. μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την επίτευξη των σκοπών συλλογής και επεξεργασίας τους (άρθρο 5, παρ. β, γ και ε, Κανονισμός 679/2016 της ΕΕ). Η Εταιρεία μας αρχειοθετεί τις συμβάσεις με τους καταναλωτές - χρήστες αυτής της ιστοσελίδας, μέσα στα θεσμικά πλαίσια, με σκοπό την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών. Οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε αυτές κατόπιν ειδικού αιτήματος.

Μοναδική, περιοριστική κατά νόμο (αριθ. 6 παρ.1 Κανονισμός 679/2016 της ΕΕ) περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρεία μας μπορεί να επεξεργάζεται απλά δεδομένα χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή τους είναι τα εξής:

α) η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία είναι υποκείμενο το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα ή για την ανάληψη δράσης κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη της σύμβασης ·

β) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τη νομική υποχρέωση του υπεύθυνου επεξεργασίας

(γ) Η μεταχείριση είναι απαραίτητη για την προστασία του ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου ή άλλου φυσικού προσώπου, εάν αυτό είναι φυσικό ή νομικό αδύνατο να δοθεί η συγκατάθεσή του.

δ) η επεξεργασία είναι αναγκαία για την άσκηση καθηκόντων που εκτελούνται προς το δημόσιο συμφέρον ή για την άσκηση δημόσιας εξουσίας που ανατίθεται στον υπεύθυνο επεξεργασίας

ε) η επεξεργασία είναι αναγκαία για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τρίτος, εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του υποκειμένου των δεδομένων που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπερισχύουν των συμφερόντων αυτών, το υποκείμενο δεδομένων είναι παιδί.

Περαιτέρω, η επεξεργασία δεδομένων από την Εταιρεία μας επιτρέπεται επίσης όταν: ο χρήστης αφού ενημερωθεί για τον τύπο των δεδομένων, τον σκοπό και την έκταση της επεξεργασίας, τους παραλήπτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών έχει συναινέσει ή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβαση, στην οποία ο χρήστης είναι συμβαλλόμενο μέρος, ή να αναλάβει δράση κατά την προσυμβατική φάση, κατόπιν αιτήσεως του συνδρομητή, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 3471/2006).

Ο σχεδιασμός και η επιλογή των τεχνικών μέσων και των συστημάτων πληροφοριών, καθώς και ο εξοπλισμός που παρέχει στους χρήστες των υπηρεσιών της Εταιρείας μας, βασίζονται στην επεξεργασία όσο το δυνατόν λιγότερων προσωπικών δεδομένων. Η επιτρεπόμενη αποθήκευση και επεξεργασία των παραπάνω είναι ενδεικτική των πληροφοριών του χρήστη, της επεξεργασίας της παραγγελίας του, της παροχής των ζητούμενων υπηρεσιών και των τυχόν ενεργειών στο πλαίσιο της σύμβασης του χρήστη με την Εταιρεία μας. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όπως περιγράφονται στον νόμο, δεν συλλέγονται από την Εταιρεία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Κατά παρέκκλιση από τον παρόντα κανόνα, η Εταιρεία μπορεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, με αυστηρούς, νόμιμους περιορισμούς (άρθρο 9 παρ. 2 του Κανονισμού 679/2016 της ΕΕ).

Η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων είναι οποιαδήποτε ένδειξη ελεύθερης, συγκεκριμένης, ρητής και πλήρους βούλησης, στην οποία το υποκείμενο των δεδομένων υποδεικνύει ότι συμφωνεί με μια δήλωση ή σαφή καταφατική ενέργεια για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αφορούν. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν τουλάχιστον πληροφορίες σχετικά με το σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων στα οποία αναφέρεται η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών προσωπικών δεδομένων, καθώς και το όνομα, το επώνυμο και τη διεύθυνση του υπευθύνου της επεξεργασίας και κάθε εκπρόσωπος. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς αναδρομική ισχύ (άρθρο 7 παρ. 1-4 του Κανονισμού 679/2016 της ΕΕ). Ο τύπος εγγράφου δεν απαιτείται να παρέχει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία απλών δεδομένων χρήστη, επομένως η συναίνεση μπορεί επίσης να δοθεί ηλεκτρονικά, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο.

Οι χρήστες αυτού του ιστότοπου κατά τη διάρκεια του σταδίου συλλογής δεδομένων είναι κατάλληλα ενημερωμένοι και σαφείς σχετικά με το σκοπό της επεξεργασίας και τους αποδέκτες των δεδομένων τους. Οι χρήστες απολαμβάνουν τα νόμιμα δικαιώματα στα προσωπικά τους δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης, πρόσβασης στα δεδομένα τους και αντιρρήσεων στις συγκεκριμένες διατάξεις του νόμου (άρθρα 12-15 του Κανονισμού 679/2016 της ΕΕ). Ειδικότερα, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση να διορθώσει ανακριβή προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων αυτών (άρθρα 16-17 του κανονισμού 679/2016 της ΕΕ). Οι χρήστες έχουν επίσης το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων τους και διαβιβάζουν τα δεδομένα αυτά σε έναν άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντιρρήσεις από την Εταιρεία μας (άρθρα 18-20 του Κανονισμού 679/2016 της ΕΕ). Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στην αποθήκη της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά αποθηκεύονται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον από την ηλεκτρονική υπηρεσία πληρωμών VivaWallet που είναι υπεύθυνη για τη δρομολόγηση των καρτών.

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), το οποίο είναι σήμερα το πρότυπο παγκόσμιου ιστού για την πιστοποίηση ιστοσελίδων για χρήστες Ιστού και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του διαδικτύου και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό λήψης, προστατεύοντας έτσι τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από μηχανισμό που ελέγχει αυτόματα αν τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, το marketup.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύουν ένας ιστότοπος στον υπολογιστή / επισκέπτη του χρήστη ή στην κινητή συσκευή τους (Smartphone, tablet κ.λπ.) όταν το επισκέπτονται μέσω του προγράμματος περιήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιστότοπος θυμάται για μια χρονική περίοδο τις ενέργειες και τις προτιμήσεις των χρηστών (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις προβολής), επομένως δεν χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά αυτές τις προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε δικτυακός τόπος. Η χρήση ενός ή περισσοτέρων cookies βοηθά επίσης να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των χρηστών, προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς. Τα cookies βοηθούν στην παρακολούθηση, την απόδοση και την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν αποθηκεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία ή πληροφορίες που θα επιτρέψουν σε τρίτους να επικοινωνήσουν με τον επισκέπτη του ιστότοπου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου κλπ. Επιπλέον, η χρήση των cookies δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία στον ιστότοπο του επισκέπτη υπολογιστή. Τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι:

α) Απολύτως απαραίτητα cookies είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του site και επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται και να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του site χωρίς διακοπή. Αυτά τα cookie δεν ανιχνεύουν ή αποθηκεύουν την προσωπική σας ταυτότητα και διαγράφονται μόλις εξόδου από τον ιστότοπο. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο ιστότοπος. Επιπλέον, χωρίς αυτά τα cookies, οι λειτουργίες όπως η σύνδεση σε λογαριασμό που δημιουργούν οι χρήστες, οι αγορές προϊόντων μέσω διαδικτύου και οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι αδύνατες.

β) Τα cookie επιδόσεων σχετίζονται με τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο και την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις στατιστικές χρήσης και απόδοσης κλπ. Σκοπός αυτών των cookies είναι η συλλογή πληροφοριών που βελτιώνουν τον ιστότοπο και την περιήγηση. σε αυτόν.

γ) Οι πληροφορίες χρήσης του καταστήματος των cookies ευχρηστίας αυτού του ιστότοπου που εμφανίζονται σε μια επόμενη επίσκεψη διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη. Αυτά τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα όταν επισκέπτεστε ιστότοπους τρίτων.

δ) Μπισκότα τρίτων μερών, όπως οι υπηρεσίες Google Analytics, Facebook Pixel και Tidio. Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστότοπου που παρέχεται από την Google, Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να βοηθήσει στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, τα δημογραφικά στοιχεία, τις τεχνολογίες προσβασιμότητας και άλλα. Αυτά τα cookies διέπονται από την πολιτική απορρήτου της Google εδώ. Κατά συνέπεια, η υπηρεσία Facebook Pixel παρέχεται από την Facebook Inc. ("Facebook") χρησιμοποιεί cookies για να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, τα δημογραφικά στοιχεία και άλλα. Θα βρείτε την πολιτική απορρήτου του Facebook εδώ και το εδώ. Τέλος, η συνομιλία Tidio χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της διαδικτυακής επικοινωνίας μέσω του ιστότοπου. Δείτε την πολιτική απορρήτου της συνομιλίας Tidio εδώ.

Οι Υπηρεσίες του ιστότοπού μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν στο μέλλον συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων μερών που μπορούν να μεταφορτωθούν από τους χρήστες μας. Αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων ιστότοπων τρίτων μερών. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες / επισκέπτες μας να διαβάσουν τις δηλώσεις / πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε ιστότοπου τρίτου μέρους στον οποίο συνδέονται από τον ιστότοπό μας.

Οι επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας του marketup.gr, όταν παρέχουν τα στοιχεία τους στο πλαίσιο των συναλλαγών τους με το κατάστημα, την εγγραφή μέλους και οποιαδήποτε άλλη περίσταση, ενημερώνονται, συναινούν και αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, για τις ανάγκες ομαλής διεκπεραίωσης . της συναλλαγής και της ορθής παροχής των υπηρεσιών αυτής της ιστοσελίδας. Η εθελοντική καταχώρηση από τους χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος των προσωπικών τους δεδομένων παρέχει στην εταιρεία μας το δικαίωμα να επεξεργάζεται τέτοια δεδομένα προκειμένου να εκτελέσει τις παραγγελίες και να παρέχει στους χρήστες τις ζητούμενες υπηρεσίες. Οι επισκέπτες / χρήστες του ιστοτόπου marketup.gr παρέχουν τη νομική τους συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων που παρέχει η Εταιρεία σύμφωνα με το νόμο.