Οδηγός ψηφιακού μάρκετινγκ του MarketUp Greece.

Οδηγός ψηφιακού μάρκετινγκ. 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να οικοδομήσετε μια ισχυρή ψηφιακή στρατηγική

 

Οι ημέρες των ψυχρών τηλεφωνημάτων, του χτυπήματος των θυρών και της χρήσης παραδοσιακών τρόπων διαφήμισης έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα στο διαδίκτυο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι 3 φορές φθηνότερες και πιο στοχευμένες από την τηλεόραση, τα έντυπα και το ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με την Google, υπάρχουν περισσότερες από 2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις το 2019. Αυτό μεταφράζεται σε 63.000 αναζητήσεις ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να εμπλακείτε με το σωστό κοινό και συνεπώς να το μετατρέψετε σε πελάτες από οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το # 1 κανάλι επικοινωνίας. 91% των καταναλωτών βλέπουν το email τους σε καθημερινή βάση. Για κάθε €1 που ξοδεύουμε στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό αποφέρει €38 (ROI = Return on Investment). στην πραγματικότητα, το μέσο κόστος ανά πώληση μειώνεται κατά 80% μετά από συνεχείς δραστηριότητες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αν θέλετε να αναπτυχθείτε γρήγορα και έξυπνα, χρειάζεστε μια αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.Μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ περιλαμβάνει ένα σχέδιο για το πώς η επιχείρησή σας θα χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram κ.λπ.), τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κ.λπ.), τα ηλεκτρονικά μηνύματα και το περιεχόμενο (κείμενο) για να προωθήσει την επιχείρησή σας.

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν στο δικό τους σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ. Συνήθως αποτυγχάνουν για κάποιους λόγους όπως:

1. Δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις
2. Δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο
3. Δεν υπάρχει αρκετή εμπειρία

Στο MarketUp Greece μπορούμε να οργανώσουμε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε για να την κάνουμε επιτυχημένη με το μικρότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση.Το πρακτορείο μας έχει την εμπειρία και τη γνώση των μεγαλύτερων φορέων ψηφιακού μάρκετινγκ όπως οι Hubspot και Ψηφιακός έμπορος, και μετά από επιτυχημένες εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ για να σας δώσουμε την καλύτερη και φθηνότερη λύση για να κάνετε την επιτυχημένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ανάπτυξη στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ

Μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να αναζητήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Google ή στο Youtube. Μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε από ένα ιστολόγιο. Μπορείτε να ελέγχετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας.

Έχουμε στρατηγικές για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας:

1. Δημιουργούμε το προφίλ του πελάτη σας
2. Αυξάνουμε την αλληλεπίδραση και την επισκεψιμότητα
3. Δημιουργούμε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας
4. Μετατρέπουμε την κυκλοφορία σε πιθανές πωλήσεις
5. Αύξηση του συντελεστή μετατροπής
6. Αυξάνουμε τις πωλήσεις

Για να αυξήσουμε τις πωλήσεις, πρέπει να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα, την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές.

Στρατηγική μάρκετινγκ Φόντο Μπλε τόνοι 23 2147584974

Δημιουργούμε το προφίλ του πελάτη σας

Η ικανότητα να κατανοείτε πραγματικά τους πελάτες σας είναι πολύ σημαντική. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει αν το σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ δεν είναι κομμένο και προσαρμοσμένο στην επιχείρησή σας.
Κάνουμε έρευνα και δημιουργούμε το προφίλ των πελατών σας, με βάση τη διανομή-στόχο και τα δημογραφικά στοιχεία.

Ψηφιακό μάρκετινγκ Customer Avatar

Το προφίλ των πελατών σας είναι το κλειδί για την επιτυχία της καμπάνιας σας. Οι διαφημίσεις σας θα είναι σχετικές με το κοινό σας, κερδίζοντας έτσι κλικ και μετατροπές στον ιστότοπό σας και, συνεπώς, πωλήσεις.

Αφού δημιουργήσουμε το προφίλ του πελάτη σας, αποφασίζουμε ποια στρατηγική θα ακολουθήσουμε.

Μακροπρόθεσμη στρατηγική

Εάν έχετε οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια λίστα email με εγγεγραμμένους χρήστες, μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα χωρίς κόστος. Δηλαδή, μπορούμε να μετατρέψουμε το υπάρχον κοινό σας σε πελάτες και να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας.
Παρόλο που θα έχετε αποτελέσματα, στη μακροπρόθεσμη στρατηγική, ο συγχρονισμός του σχεδίου είναι πολύ σημαντικός. Έτσι, εδώ στην Marketup Greece συνήθως το σχέδιο που δημιουργούμε είναι μεταξύ 6 και 12 μηνών.

Χρησιμοποιούμε πληρωμένες διαφημίσεις

Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι πάντα οι πιο στοχευμένες και πιο αποτελεσματικές για την αύξηση του κοινού σας.

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης να σας βρίσκουν εύκολα.

Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

.Επίπεδο φόντο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 23 2147999602

Οι άνθρωποι ελέγχουν καθημερινά το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο σχέδιό μας

Δημιουργούμε προσφορές

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε το προφίλ των πελατών μας, δημιουργούμε προσφορές στις οποίες μπορούν να μας επηρεάσουν άμεσα.

Βραχυπρόθεσμη στρατηγική

Δημιουργούμε μια ταχύτερη, οικονομικά αποδοτική και επιτυχημένη ψηφιακή στρατηγική, αν έχετε ήδη οπαδούς και τουλάχιστον μια λίστα με emails προς τους δυνητικούς πελάτες σας. Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τη σωστή προώθηση μετατρέπουμε τους υπάρχοντες χρήστες σας σε πελάτες-αγοραστές.

Οι παραπάνω στρατηγικές επιλέγονται πάντα ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας, αν είστε νέος ή στην αγορά για κάποιο χρονικό διάστημα κ.λπ.

Δημιουργούμε διαδικτυακές διαφημιστικές καμπάνιες για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα

Με τη διαδικτυακή διαφήμιση μπορούμε να επιτύχουμε άμεσα αποτελέσματα του στόχου που έχουμε επιλέξει. Και σήμερα, η διαδικτυακή διαφήμιση αποτελείται από τις μηχανές αναζήτησης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φθηνές και λειτουργούν. Οι διαφημίσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι πολύ καλές και αποδοτικές, επειδή εκεί, όλοι οι πιθανοί πελάτες ψάχνουν, οπότε θα σας βρουν εκεί.
Και οι δύο παραπάνω διαφημίσεις λειτουργούν γρήγορα.

Θέτουμε ρεαλιστικές προσδοκίες

Πρέπει να κρατήσουμε το κοινό σας ζεστό. Όσο πιο ζεστό κρατάμε το κοινό, τόσο πιο πιθανό είναι να το μετατρέψουμε σε πελάτη μας.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις online καμπάνιες σας

70% των διαφημίσεων στο Google και το facebook αποτυγχάνουν. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τρέχουμε μια διαφήμιση πρέπει πάντα να την παρακολουθούμε καθημερινά και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία την αλλάζουμε συχνά για να βελτιώσουμε την απόδοση.

Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται με εργαλεία που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε αποτελεσματικά την καμπάνια σας και να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ROI.
1. Αναλύουμε το σκορ της καμπάνιας
2. Αναλύουμε το δημόσιο
3. Αναλύουμε τα δεδομένα απόδοσης

Επαναληπτικές διαφημίσεις

Ανάλυση επιχειρήσεων 39422 871

Με το remarketing είμαστε σε θέση να στοχεύσουμε κοινά που μας έχουν επισκεφθεί αλλά δεν έχουν αγοράσει ή αλληλεπιδράσει. Έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα στο remarketing με τους πελάτες μας και αυτό που έχουμε συνειδητοποιήσει είναι ότι το remarketing έχει περισσότερες μετατροπές, οπότε μας δίνει περισσότερα από τις υπόλοιπες διαφημίσεις.

Για να κάνετε σωστά την καμπάνια remarketing:
1. Δημιουργήστε το κοινό
2. Παρακολούθηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό μας με ένα pixel
3. Περιμένουμε να μεγαλώσει το κοινό μας μέχρι να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε.

Αυτοματοποιημένο email

Αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ψηφιακό μάρκετινγκ

Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι προκαθορισμένα μηνύματα που αποστέλλονται σε μια συγκεκριμένη λίστα ατόμων.
Είναι αποτελεσματικές και φέρνουν το κοινό σας πιο κοντά στην αγορά ή την αλληλεπίδραση.

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Χρειαζόμαστε περιεχόμενο για να καλλιεργήσουμε το κοινό μας. Είναι η γέφυρα για να μετατρέψουμε το κοινό μας σε πελάτες. Είναι η απόλυτη μορφή δέσμευσης του κοινού.

Συλλογή Εικονογραφήσεις αυτοκόλλητων σημειώσεων 53876 8285
1. Δημιουργούμε ένα Blog Για την επιχείρησή σας.
2. Γράφουμε και δημοσιεύουμε περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας. Το προωθούμε με καμπάνιες και το δημοσιεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με το MarketUp Greece μπορείτε να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορεί να σας οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.
Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας δωρεάν.
Θα αναλύσουμε το προϊόν σας, τον ανταγωνισμό σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας με το μικρότερο κόστος της αγοράς.

Ομάδα Marketup

Μοιραστείτε το:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *