Μηχανή κρατήσεων

Ισχυρή και πιστοποιημένη μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία, B & B, βίλες και διαμερίσματα

Άμεσες κρατήσεις

PMS + Μηχανή κρατήσεων

Το λογισμικό είναι δικό σας

Σύστημα κρατήσεων Hotel Plugin

Κεντρικές κρατήσεις από όλα τα κανάλια κρατήσεων

Οι κρατήσεις που προέρχονται από οποιαδήποτε κανάλια θα αποθηκεύονται στο τμήμα του διαχειριστικού σας πίνακα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βάση δεδομένων πελατών και οικονομικών δεδομένων.

Σταματήστε να εξαρτάστε από τρίτους και εξωτερικά συστήματα επιλέγοντας μια εσωτερική μηχανή κρατήσεων.

Δύναμη στα χέρια σας. Διαχειριστείτε όλες τις κρατήσεις σας, αλλάξτε, προσθέστε ή αφαιρέστε δωμάτια, αλλάξτε ημερομηνίες, εφαρμόστε διαφορετικές τιμές κόστους, προσθέστε τέλη ή επιπλέον υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Αποστολή μηνυμάτων στους πελάτες μέσω email ή sms.

Δύναμη στο χέρι σας
Χειροκίνητες κρατήσεις

Χειροκίνητες κρατήσεις, Άνοιγμα/κλείσιμο δωματίων

Με τη σελίδα ημερολογίου μπορείτε να κάνετε γρήγορη κράτηση ενός δωματίου για έναν πελάτη και να μειώσετε τη διαθεσιμότητα. Η δυνατότητα χειροκίνητης καταχώρισης κρατήσεων είναι θεμελιώδους σημασίας. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να αντιστοιχίσετε έναν πελάτη στην κράτηση.

Μπορείτε να κλείσετε δωμάτια σε χρόνο μηδέν. Απλά επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να κλείσετε και τσεκάρετε το πλαίσιο για τη διακοπή των κρατήσεων.

Οι υπάλληλοι υποδοχής μπορούν εύκολα να χειρίζονται offline ή χειροκίνητες κρατήσεις από τη σελίδα του ημερολογίου.

Οι πελάτες που έρχονται με τα πόδια ή εκείνοι που προτιμούν να κάνουν κράτηση μέσω τηλεφώνου, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εγγραφούν στο σύστημα για να ενημερώσουν τη διαθεσιμότητα.

Ημερολόγιο διαθεσιμότητας δωματίων
Πίνακας οργάνων και επισκόπηση διαθεσιμότητας

Πίνακας οργάνων και επισκόπηση διαθεσιμότητας

Η σελίδα ταμπλό βοηθά να δείτε τους επισκέπτες που φθάνουν, φεύγουν ή διαμένουν στο ξενοδοχείο. Τα εργαλεία για τη ρεσεψιόν είναι πολύ χρήσιμα.

Παρακολουθήστε τις κρατήσεις του παρελθόντος, του παρόντος και της λειτουργίας από τη σελίδα Επισκόπηση διαθεσιμότητας. Αλλάξτε από το ένα δωμάτιο στο άλλο με drag and drop.

Χάρη στην Αρίθμηση δωματίων μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς σε ποιο δωμάτιο διαμένουν οι πελάτες σας και να τους μετακινήσετε εύκολα σε διαφορετική μονάδα.

Επισκόπηση διαθεσιμότητας με υπομονάδες
Σελίδα λεπτομερειών Rooom

Διαχείριση δωματίων και τύπων δωματίων με υπομονάδες

Ρυθμίστε τα δωμάτιά σας όπως κάνετε με έναν OTA. Βάλτε τον ελάχιστο και μέγιστο αριθμό ενηλίκων, παιδιών και συνολικών επισκεπτών για κάθε τύπο δωματίου.

Χάρη στο λειτουργία Διακριτικό χαρακτηριστικό θα είστε σε θέση να αντιστοιχίσετε τις κρατήσεις σε ειδική μονάδα δωματίου, για να γνωρίζετε ακριβώς σε ποιο δωμάτιο θα μείνουν οι επισκέπτες σας.

Αναθέστε στο δωμάτιό σας ειδικές προαιρετικές υπηρεσίες που οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν κατά τη διαδικασία της κράτησης, όπως πρωινό, ενοικίαση αυτοκινήτου κ.λπ.

Οι ανέσεις και τα χαρακτηριστικά μπορούν να καθοριστούν για κάθε τύπο δωματίου με φωτογραφική συλλογή του δωματίου.

Επιλογές δωματίων και χρεώσεις
Προγράμματα τιμών

Προγράμματα τιμών και τιμές δωματίων

Θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε κάθε πιθανό κανόνα τιμολόγησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τιμές ανά διανυκτέρευση, ανά πληρότητα ή ανά ημέρα.

Ορίστε ένα ή περισσότερα Σχέδια τιμών για να ορίσετε διαφορετικές πολιτικές ακύρωσης και όρους κράτησης.

Τιμολόγηση ανά ημέρα: αυτό είναι το πιο συνηθισμένο μοντέλο τιμολόγησης. Κάθε ημέρα του έτους μπορεί να έχει το δικό της κόστος.

Ανά ημέρα ανά διάρκεια διαμονής: αυτό το μοντέλο τιμολόγησης υιοθετείται συχνά από διαμερίσματα, βίλες και B&B. Για παράδειγμα, 1 διανυκτέρευση 80€, 2 διανυκτερεύσεις 150€ κ.ο.κ.

Ανά άτομο: αν χρησιμοποιείτε διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον αριθμό των ενηλίκων. Μπορείτε να προσαρμόσετε το κόστος των δωματίων ανάλογα με τον αριθμό των ενηλίκων που το καταλαμβάνουν. Για παράδειγμα, θέλετε να νοικιάσετε ένα δίκλινο δωμάτιο σε έναν μόνο ενήλικα.

Παιδιά: τα παιδιά μπορούν να χρεώνονται ανάλογα με την ηλικία τους.

 
 
Τιμή δωματίου
Εποχιακές τιμές

Εποχιακές τιμές και προσφορές θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τις τιμές σε ορισμένες εποχές, Σαββατοκύριακα και γιορτές του έτους. Με χρεώσεις ή εκπτώσεις είτε τιμές είτε ποσοστά, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε τις τιμές σας σε χρόνο μηδέν.

Περιορισμοί κράτησης: αυτή είναι μια λειτουργία που πρέπει να έχετε. Με τους περιορισμούς μπορείτε να ορίσετε τους κανόνες κρατήσεων για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή μήνες του έτους. Για παράδειγμα, κατά την υψηλή περίοδο μπορείτε να περιορίσετε τη διάρκεια της διαμονής σε 2 διανυκτερεύσεις.

CTA/CTD: Οι περιορισμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κλείσουν ορισμένες ημέρες άφιξης ή αναχώρησης. Για αυτό προορίζονται οι κανόνες CTA και CTD.

Συμβατό με τα πρότυπα OTA

Περιορισμοί κράτησης
Ξεναγήστε τους επισκέπτες σας

Ξεναγήστε τους επισκέπτες σας: κατά την επιλογή των ημερομηνιών για check in και check out, με ορισμένους περιορισμούς, το σύστημα θα αποκλείσει αυτόματα ορισμένες ημερομηνίες ανάλογα με την ελάχιστη και τη μέγιστη διαμονή.

Προτείνετε την ντουλάπα Λύσεις κρατήσεων: σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες που ζητήθηκαν, το σύστημα μπορεί να προτείνει την κράτηση για άλλες ημερομηνίες, όταν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες, ή μπορεί να προτείνει διαφορετικές λύσεις κράτησης.

Πύλες πληρωμών, αναφορές PMS και εγγραφή επισκεπτών

Εισπράξτε την πληρωμή μέσω της προτιμώμενης πύλης πληρωμών. Έχουμε αναπτύξει πάνω από 60 διαφορετικές πύλες πληρωμών για διάφορες τράπεζες.

Χρησιμοποιώντας μια πύλη πληρωμής για τη συλλογή είτε μιας προκαταβολής είτε του πλήρους ποσού της κράτησης, το σύστημα θα επιβεβαιώσει αμέσως και αυτόματα την κράτηση.

Πύλες πληρωμών
Αναφορές Pms

Το PMS μπορεί να σας βοηθήσει στον ξενοδοχειακό κλάδο. Σας παρέχει αναφορές όπως έσοδα, κορυφαίες χώρες, επιλογές/εξτρα, τουριστικούς φόρους και πολλά άλλα.

Μια άλλη λειτουργία είναι η εγγραφή επισκεπτών. Ελέγξτε τους πελάτες σας δημιουργώντας ένα έγγραφο PDF και επιτρέποντάς τους να υπογράψουν μέσω ενός πεδίου υπογραφών.

Οι κρατήσεις μπορούν επίσης να επισημανθούν ως ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί.

Εγγραφή επισκεπτών
Προγραμματισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Sms

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως να στείλετε μια υπενθύμιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους πελάτες που θα ελέγξουν την επόμενη ημέρα. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε και μια υπενθύμιση για το υπόλοιπο που πρέπει να καταβληθεί πριν από την άφιξη.

Προσκαλώντας τους πελάτες σας να αφήσουν μια κριτική για το ξενοδοχείο σας μετά τη διαμονή τους.

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε και να τιμολογήσετε και να το στείλετε μέσω email στους πελάτες σας.

Ο πρώτος και εγγενής διαχειριστής καναλιών

Πιστοποιημένο και συμβατό με το PCI-DSS. Μια σύγχρονη τεχνολογία που φέρνει επανάσταση στον κλάδο των ξενοδοχείων. Ελευθερία και εξουσία στα χέρια σας.

Το Channel Manager είναι μια συμπληρωματική υπηρεσία που μπορεί να διασυνδέσει τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας με κανάλια online κρατήσεων (Expedia, booking.com, Instant booking by Tripadvisor κ.λπ.) και εξωτερικές υπηρεσίες μετα-αναζήτησης (TripConnect, Trivago Meta Search). Το Channel Manager επιτρέπει την επικοινωνία με τη μηχανή κρατήσεων για τον ιστότοπό σας, καθώς και τον συγχρονισμό της διαθεσιμότητας των δωματίων του ξενοδοχείου, των υπηρεσιών και των τιμών. Επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαχειριστής καναλιών Marketup

Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Θα χαρούμε να καθίσουμε να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε να τους επιτύχετε.

Cta Σχετικά με το νέο