ΑΜΕΑ Ιστοσελίδες WCAG 2.0

Σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA

Ιστοσελίδες κατάλληλες για άτομα με αναπηρίες

Σύγχρονες ιστοσελίδες με πλήρη λειτουργικότητα

Ιστοσελίδες σε WordPress για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν υστερούν σε τίποτα από τους κανονικούς ιστότοπους. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και τεχνικές, συνδυάζουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου ιστότοπου με πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη για άτομα με αναπηρία.

Ιστοσελίδες για άτομα με αναπηρία με επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ

Η Εταιρεία μας πληροί πλήρως όλες τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ, προκειμένου ο ιστότοπός σας να είναι πλήρως συμβατός με το πρότυπο WSAG 2.0 AA, ώστε να μπορεί να επιδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στήριξης.

Ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κρήτη Amoundabay.gr

Πιστοποίηση PWD σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για δοκιμές προσβασιμότητας στον ιστό.

Ελεγκτές προσβασιμότητας ιστού

Για την πιστοποίηση ενός ιστότοπου σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA, χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες ελέγχου που έχουν εγκριθεί από κάθε πρόγραμμα NSPA (AcheckerΚύμαW3CΠροσβασιμότητα στον Παγκόσμιο Ιστό, κ.λπ.), έτσι ώστε ο ιστότοπος να περάσει τον έλεγχο με απόλυτη επιτυχία.

Δημιουργία ιστοσελίδων για άτομα με ειδικές ανάγκες! Πρόσβαση σε πληροφορίες για όλους

W3C Ιστοσελίδες με ειδικές ανάγκες

Κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικά προς τα άτομα με αναπηρίες, ώστε να μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας με προγράμματα ανάγνωσης κειμένου, μετατροπή κειμένου σε ομιλία, εναλλαγή χρωμάτων, φωνητικές εντολές, πλοήγηση με πληκτρολόγιο, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, αντίθεση και άλλα.

Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Θα χαρούμε να καθίσουμε να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε να τους επιτύχετε.

Αρχική σελίδα Cta Νέα