>_Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε το Abc Rentals iq-auto Casa di Noce Let's Speak Together Monoiso Pet Hellas Louloudia-Online Travel Daily News Bike Friendly Auto best center

Οδηγός digital marketing της MarketUp Greece.

digital marketing guide - marketup

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πίνακας Περιεχομένων

Digital Marketing Guide. 5 Effective Ways to Build a Powerful digital strategy

 

Οι μέρες των ψυχρών τηλεφωνημάτων, το να χτυπάμε πόρτες και να χρησιμοποιούμε παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης έχουν περάσει πια.

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα στο διαδίκτυο.
Αυτό το γεγονός είναι και ο λόγος γιατί χρειάζεστε μία στρατηγική ψηφιακού marketing.

Οι διαφημίσεις στο facebook είναι 3 φορές φθηνότερες και περισσότερο στοχευμένες από ότι η τηλεόραση, οι έντυπες(ετυπώσεις κ.α.) και το ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με την Googleυπάρχουν περισσότερες από 2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις το 2019. Αυτό μεταφράζετε σε 63.000 ερωτήματα το δευτερόλεπτο. Άρα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δεσμευτείτε με το κατάλληλο κοινό και επομένως να το μετατρέψετε σε πελάτες από οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση.

Το Email είναι το #1 κανάλι επικοινωνίας. Το 91% των καταναλωτών θα δούν το email τους σε καθημερινή βάση. Για κάθε €1 ευρώ που ξοδεύουμε στο Email marketing μας επιστρέφει €38 (ROI = Return on Investment). Στην πραγματικότητα ο μέσος όρος του κόστους ανά πώληση μειώνεται κατά 80% μετά από συνεχείς δραστηριότητες ψηφιακού marketing.

Αν θέλετε να μεγαλώσετε γρήγορα και έξυπνα, χρειάζεστε μία αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού marketing.Μία ψηφιακή στρατηγική marketing περιλαμβάνει ένα πλάνο, το πως η επιχείρησή σας θα χρησιμοποιεί τα social media(facebook, Instagram κλπ), της μηχανές αναζητήσεων (google, bing κλπ), τα Emails και περιεχόμενο(κείμενο) ώστε να προωθείτε την επιχείρηση.

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν στο δικό τους ψηφιακό πλάνο marketing. Συνήθως αποτυγχάνουν για μερικούς λόγους όπως:

1. Δεν έχουν την απαραίτητη γνώση
2. Δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο
3. Δεν έχουν αρκετή εμπειρία

Εμείς στην MarketUp Greece μπορούμε να οργανώσουμε μία στρατηγική ψηφιακού marketing με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουμε ώστε να είναι επιτυχημένη με το λιγότερο κόστος για την επιχείρηση. Το γραφείο μας έχει την εμπειρία και την γνώση μετά από μελέτες σε μεγάλους «παίχτες» του digital marketing όπως το Hubspot και το Digital Marketerκαι μετά από επιτυχημένες καμπάνιες digital marketing, να σας δώσει την καλύτερη και πιο φθηνή λύση ώστε να φτιάξετε την δική σας επιτυχημένη στρατηγική digital marketing.

Ανάπτυξη της στρατηγικής ψηφιακού marketing

Στο internet και στα social media μπορείς να μιλάς με τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Μπορείς να ψάξεις για το αγαπημένο σου περιεχόμενο στην Google ή το Youtube. Μπορείς να διαβάζεις και να μαθαίνεις από κάποιο blog. Μπορείς να ελέγχεις τα Email σου. Το πιο σημαντικό από όλα όμως, μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματά σου.

Διαθέτουμε στρατηγικές για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας:

1. Δημιουργούμε το προφίλ του πελάτη σας
2. Αυξάνουμε την αλληλεπίδραση και την επισκεψημότητα
3. Δημιουργούμε περισσότερη επισκεψημότητα στην ιστοσελίδα σας
4. Μετατρέπουμε την επισκεψημότητα σε πιθανή πώληση
5. Αυξάνουμε τον συντελεστή μετατροπής
6. Αυξάνουμε τις πωλήσεις

Για να αυξήσουμε τις πωλήσεις, θα πρέπει να αυξήσουμε την επίγνωση, την επισκεψημότητα και τις μετατροπές.

Marketing Strategy Background Blue Tones 23 2147584974

Χτίζουμε το προφίλ του πελάτη σας

Η ικανότητα να κατανοούμε πραγματικά τους πελάτες σας είναι πολύ σημαντική. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει αν το πλάνο του ψηφιακού Marketing δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της επιχείρησή σας.
Κάνουμε έρευνα και δημιουργούμε το προφίλ του πελάτη σας, με κατανομή στόχων και δημογραφικών στοιχείων.

Digital Marketing Customer Avatar

Το προφίλ του πελάτη σας είναι το κλειδί για να πετύχει η καμπάνια σας. Οι διαφημίσεις σας θα είναι σχετικές στο κοινό σας, και έτσι θα κερδίσετε κλικς και μετατροπές στην ιστοσελίδα σας, επομένως και πωλήσεις.

Μετά την δημιουργία του προφίλ του πελάτη σας, αποφασίζουμε τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε.

Μακροπρόθεσμη στρατηγική

Αν έχετε followers στα social media και μία λίστα email με εγγεγραμμένους χρήστες μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα χωρίς πολλά έξοδα. Δηλαδή μπορούμε να μετατρέψουμε το ήδη υπάρχον κοινό σας σε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Αν και θα έχετε αποτελέσματα, στην μακροπρόθεσμη στρατηγική είναι πολύ σημαντικό ο χρόνος του πλάνου. Έτσι εδώ στην Marketup Greece συνήθως το πλάνο που δημιουργούμε είναι μεταξύ 6 έως 12 μηνών.

Χρησιμοποιούμε πληρωμένες διαφημίσεις

Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι πάντα οι πιο στοχευμένες και πιο αποδοτικές ώστε να μεγαλώσετε το κοινό σας.

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας

Με αυτόν το τρόπο βοηθάμε στην αναζήτηση των μηχανών αναζήτησης να σας βρίσκουν εύκολα.

Email Marketing

.E Mail Marketing Flat Background 23 2147999602

Οι άνθρωποι ελέγχουν το email τους καθημερινά. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούμε το email στο πλάνο μας.

Δημιουργούμε προσφορές

Εφόσον ξέρουμε το προφιλ του πελάτη μας, δημιουργούμε προσφορές όπου θα μπορούν άμεσα να επιδράσουν μαζί μας.

Βραχυπρόθεσμη Στρατηγική

Δημιουργούμε μία πιο γρήγορη και χωρίς κόστος επιτυχημένη ψηφιακή στρατηγική εφόσον έχετε ήδη ακολούθους και έστω μία λίστα από emails σε πιθανούς πελάτες σας. Αυξάνουμε την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας σας και στα social media και με σωστό promotion μετατρέπουμε τους ήδη χρήστες σας σε πελάτες-αγοραστές.

Οι παραπάνω στρατηγικές επιλέγονται πάντα με τί είδους επιχείρηση είστε, αν είστε νέα ή είστε στην αγορά για κάποιο διάστημα κλπ.

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες online για να πετύχουμε άμεσα αποτελέσματα

Με την online διαφήμιση μπορούμε να επιτύχουμε άμεσα αποτελέσματα του στόχου που έχουμε επιλέξει. Και σήμερα, η Online διαφήμιση αποτελείτε από τις μηχανές αναζήτησης και τα social media.

Οι διαφημίσεις στα social media είναι φθηνές και δουλεύουν. Οι διαφημίσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι πάρα πολύ καλές και ανταποδοτικές επειδή εκεί, όλοι οι πιθανοί πελάτες ψάχνουν, επομένως εκεί θα σας βρουν.
Και οι δύο παραπάνω διαφημίσεις έχουν γρήγορα αποτελέσματα.

Θέτουμε ρεαλιστικές προσδοκίες

Χρειαζόμαστε να κρατάμε το κοινό σας ζεστό. Όσο πιο ζεστό κρατάμε το κοινό τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να τους μετατρέψουμε σε πελάτες μας.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις online καμπάνιες σας

Το 70% των διαφημίσεων στην Google και στο facebook αποτυγχάνουν. Αυτό γίνεται επειδή όταν τρέχουμε μία διαφήμιση πρέπει πάντα να την παρακολουθούμε καθημερινά και σύμφωνα με τα στατιστικά που προκύπτουν να την αλλάζουμε συχνά ώστε να βελτιώνουμε τις αποδόσεις.

Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται με εργαλεία που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε αποτελεσματικά την καμπάνια σας και να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα επένδυσης.
1. Αναλύουμε το σκορ της καμπάνιας
2. Αναλύουμε το κοινό
3. Αναλύουμε τα δεδομένα απόδοσης

Remarketing διαφημίσεις

Business Analysis 39422 871

Με το remarketing επιτυγχάνουμε να στοχεύσουμε κοινό το οποίο μας έχει επισκεφθεί αλλά δεν έχει αγοράσει ή αλληλεπιδράσει. Έχουμε επενδύσει με πελάτες μας αρκετά χρήματα στο remarketing και αυτό που έχουμε κατανοήσει είναι πως το remarketing έχει περισσότερες μετατροπές, δηλαδή μας αποδίδει περισσότερα από τις υπόλοιπες διαφημίσεις.

Για να γίνει σωστά η καμπάνια του remarketing πρέπει:
1. Να δημιουργήσουμε το κοινό
2. Να παρακολουθούμε την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας μας με ένα pixel
3. Να περιμένουμε μέχρι το κοινό μας να αυξηθεί μέχρι να μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Αυτοματοποιημένα Email

Email Automation Digital Marketing

Τα αυτοματοποιημένα email είναι προκατασκευασμένα μηνύματα που αποστέλλονται σε συγκεκριμένη λίστα ατόμων.
Είναι αποτελεσματικά και μεταφέρουν το κοινό σας πιο κοντά στο να αγοράσει ή να αλληλεπιδράσει.

Content marketing (Marketing Περιεχομένου)

Χρειαζόμαστε περιεχόμενο για να γαλουχήσουμε το κοινό μας. Είναι η γέφυρα για να μετατρέψει το κοινό μας σε πελάτες. Είναι η τελική μορφή δέσμευσης του κοινού.

Collection Sticky Note Illustrations 53876 8285
1. We Create A Blog For Your Business.
2. We Write And Publish Content On Your Blog. We Promote It With Campaigns And Post It On Social Media.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με την Μarketup Greece μπορείτε να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο πλάνο ψηφιακού marketing που μπορεί να σας οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.
Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας εντελώς δωρεάν.
Θα αναλύσουμε το προϊόν σας, τον ανταγωνισμό σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας με το λιγότερο κόστος της αγοράς.

Marketup Team

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε από τους καλύτερους

Περισσότερα για εξερεύνηση

γιατί ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι σημαντικός
Web Design

Τα οφέλη ενός επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδας

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα με το σωστό σχεδιασμό έχει πολλά οφέλη για κάθε είδους επιχείρηση. Στις μέρες του ψηφιακού κόσμου είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε σε μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Αφηστε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

marketup-clients-all-over-the-world