Γνωρίστε μας

μάθετε πως εργαζόμαστε πίσω από τα παρασκήνια

We Are Beyond

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους marketers, σχεδιαστές και προγραμματιστές και ξέρουμε τι χρειάζεται για να έχουμε πραγματικά αποτελέσματα στο διαδίκτυο.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις μετρήσεις. Γνωρίζουμε ότι η επίτευξη των στόχων είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις και πιστεύουμε ότι η επιτυχία τους είναι η καλύτερη μέτρηση της απόδοσής μας.

Digital Lovers

We love what we do and we love helping others succeed at what they love to do.

Gregory F. Parrino, CEO

About-Digital-Marketing-Office

Δεν σταματάμε πουθενά

Έχουμε επιτύχει αποτελέσματα σε ένα πραγματικά πολύπλοκο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όταν οι επιχειρηματικές μας συνεργασίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη, έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα

Μας αρέσει να εξερευνούμε

Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα πράγματα, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να δημιουργούμε καμπάνιες δοκιμών A / B για να παρέχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα

Βήμα - βήμα

Παρακολουθούμε την αγορά και επικοινωνούμε με το κατάλληλο κοινό την κατάλληλη στιγμή

Το κρατάμε απλό

Βασιζόμαστε σε αυτό που θέλει το κοινό και πάντα προσπαθούμε να το πετύχουμε, κρατώντας τους σε ενεργούς

Your Dream. Our Mission.

Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και αφοσίωση

Έχουμε επικεντρωθεί στην τελειοποίηση των τεχνικών μας και φέρνουμε ό, τι έχουμε στο τραπέζι για τους πελάτες μας. Δημιουργούμε προσαρμοσμένους και λειτουργικούς ιστότοπους με γνώμονα τη μετατροπή των χρηστών σας σε πελάτες.

Meet Our Clients

δουλεύουμε γι αυτούς

Καθώς οι πελάτες μας μπορούν να σας διαβεβαιώσουν, μιλάμε σε έργα και όχι με λόγια. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύτηκαν και πήραν ακριβώς αυτό που συμφωνήσαμε με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και το αποτέλεσμα είναι εμφανές από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της ιστοσελίδας του. Ελέγξτε μερικούς από τους ιστοτόπους πελατών μας.

Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Μπορούμε να το κάνουμε μαζί

Design-Marketup